GRAD KARLOVAC

NEMA MJESTA ZA SVE

Objavljeni konačni rezultati upisa u karlovačke dječje vrtiće, nema mjesta za sve, iz Grada najavili sufinanciranje smještaja i u privatnim vrtićima

Objavljeni konačni rezultati upisa u karlovačke dječje vrtiće, nema mjesta za sve, iz Grada najavili sufinanciranje smještaja i u privatnim vrtićima

Grad Karlovac će u suradnji s vrtićima, kao i svake godine dosad, prilagoditi postojeće smještajne kapacitete u vrtićima, kao i aktivirati dodatne prostore kako bi što većem broju djece osigurali boravak u vrtiću

Nakon postupka prijave u vrtiće putem aplikacije e-građanin i isteka roka za prigovore i donošenje odluka po prigovorima, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, a na prijedlog Povjerenstva za upise, utvrdilo je listu s konačnim rezultatima upisa u dječje vrtiće Grada Karlovca za pedagošku godinu 2022./2023. 

Lista s konačnim rezultatima upisa u dječje vrtiće Grada Karlovca za pedagošku godinu 2022./2023. objavljena je danas na oglasnim pločama i službenim mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, te službenim mrežnim stranicama Grada Karlovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz gradske uprave obavještavaju kako će raspored upisa djece u dječje vrtiće Grada Karlovca za pedagošku godinu 2022./2023. biti objavljen 6. srpnja 2022. godine također na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, te službenim mrežnim stranicama Grada Karlovca.

Kao što smo i ranije najavljivali iz gradske uprave, s obzirom na očekivani veliki interes roditelja i potrebu za smještajem djece u predškolske ustanove na području grada Karlovca, Grad Karlovac će u suradnji s vrtićima, kao i svake godine dosad, prilagoditi  postojeće smještajne kapacitete u vrtićima, kao i aktivirati dodatne prostore kako bi što većem broju djece osigurali boravak u vrtiću.

- Očekujemo da će sukladno planovima svoje mjesto u vrtiću dobiti oko 300 djece, a prednost pri upisu imat će djeca čija su oba roditelja zaposlena. Također, Grad Karlovac nastavit će sa sufinanciranjem smještaja djece u privatnim dječjim vrtićima kao i obrtima za čuvanje djece. Zahvaljujemo roditeljima na razumijevanju, strpljenju i suradnji, poručuju iz Grada. 

Izdvojeno


Reci što misliš!