SPORT

ODLIČNE VIJESTI

Karlovačkog Cenera će biti! Svjetska utrka u središtu Karlovca 11. srpnja, večer prije "Karlovačka milja"

Karlovačkog Cenera će biti! Svjetska utrka u središtu Karlovca 11. srpnja, večer prije

Ovogodišnje izdanje Karlovačkog Cenera zbog pandemije koronavirusa ipak je odgođeno, ali ne i otkazano, već ćemo u njemu moći uživati samo mjesec dana kasnije.

Jedina hrvatska utrka u kalendaru Svjetske atletske federacije i sa oznakom IAAF Bronze Label Race, održat će se tako 11. srpnja - u 19 sati startat će Elitna utrka na kojoj se opet očekuje i niz vrsnih inozemnih atletičara, a u 20 sati Glavna utrka s vjerojatno i više od 1.000 trkača i trkačica svih uzrasta. 

Večer prije održat će se i "Karlovačka milja", prošle godine pokrenuta utrka za one koji možda nisu posve sigurni da mogu otrčati 10 kilometara, ali se žele uključiti u cijelu priču, a koja se trči na 1.579 metara dugoj stazi. Dakako, tu su i tradicionalne dječje utrke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dosad je za ovogodišnji Karlovački Cener, odsad pod sponzorstvom Heinekena 0.0 pristiglo već 466 prijava iz Hrvatske, Slovenije, Norveške, Bosne i Hercegovine, Izraela, Srbije i Maroka. Dakako, nema sumnje da će ta brojka višestruko narasti sada kada je utrka i definitivno potvrđena.

Izdvojeno


Reci što misliš!