SPORT

NK KARLOVAC 1919

Na izvanrednoj izbornoj skupštini NK Karlovac 1919 samo kozmetičke promjene - Furač na čelu umjesto Ribara, UO ostaje isti

Na izvanrednoj izbornoj skupštini NK Karlovac 1919 samo kozmetičke promjene - Furač na čelu umjesto Ribara, UO ostaje isti

Izvanredna izborna skupština NK Karlovca 1919 očekivano nije donijela nikakve posebne promjene. Razlog za skupštinu bila je zamolba dosadašnjeg predsjednika Josipa Ribara da ga se rastereti dužnosti zbog niza obveza među kojima je i ona načelnika Stožera civilne zaštite Karlovačke županije. No, Ribar ostaje u Upravnom odboru, a na predsjedničko mjesto dolazi Matija Furač, predsjednik Gradskog vijeća Karlovca, također dosadašnji član Upravnog odbora.

Ostalo ostaje isto - na mjestima dopredsjednika su Perica Vucelić i predstavnik investitora Proton ulaganja, Mario Marković. Time je potvrđen i dio koji je vjerojatno najvažniji u ovom trenutku, odnosno investicije u klub, a skupštinari su sa zadovoljstvom zaključili da se sve obveze redovito ispunjavaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upravni odbor čine još Danijel Tomačić, Oliver Joha, Dragan Turić, Tomislav Kuzman i Bruno Furač.

Što se tiče ciljeva i ambicija, tu također očekivano nema promjena. Novi predsjednik potvrdio je riječi starog, kao i trenera Ćuka, da je nakon neočekivano lošeg jesenskog dijela, ove sezone jedini cilj zadržati trećeligaški status, a dugoročno stvoriti stabilnog drugoligaša. Jedan od glavnih zadataka bit će i jačanje omladinske škole.

Tu, pak, ima promjena. Antonio Magdić odlazi s mjesta voditelja Škole nogometa, bit će asistent Sretenu Ćuku, dok je novi voditelj Škole nogometa Goran Božić. U klub se kao trener vraća i dugogodišnji prvotimac, a potom i prvoligaški igrač Ivan Fumić-.

Nastavak sezone još je upitan, no dozvoli li Stožer početak službenih natjecanja u trećeligaškom rangu, a očekuje se da bi se to u ponedjeljak moglo dogoditi, zaostalo posljednje kolo iz prvog dijela sezone igralo bi se već u srijedu. Karlovac 1919 očekuje gostovanje kod Bistre, dok će zaostala utakmica s petrinjskom Mladosti biti odigrana u kasnijem terminu. 

Novih prijateljskih utakmica neće biti, osim jednog međusobnog odmjeravanja snaga.

Izdvojeno


Reci što misliš!