SPORT

NJIHOVO VRIJEME DOLAZI

Ženski nogomet: Karlovčanke poražene od Varaždinki - blistaju kadetkinje koje su već na pragu naslova (FOTO GALERIJA)

Ženski nogomet: Karlovčanke poražene od Varaždinki - blistaju kadetkinje koje su već na pragu naslova (FOTO GALERIJA)

Nogometašice ŽNK 4 rijeke ugostile su danas ekipu varaždinskog Varteksa u susretu 11. kola Druge Hrvatske nogometne lige za žene. Vrlo mlada karlovačka postava nadala se da bi do Varaždinki mogla do drugog uspjeha ove sezone, no gošće su ipak bile sigurnije i bolje te sa 3:0 došle do pobjede. Karlovčankama je ova sezona ionako - sezona učenja, njihovo vrijeme tek dolazi što pokazuju rezultati mlađih kategorija (o tome ispod u ovom istom tekstu). 

Nakon 11 kola karlovačke nogometašice su na pretposljednjem mjestu ljestvice sa samo 3 boda, a sljedećeg vikenda igraju pravi derbi začelja protiv posljednjeplasirane Odre i nadaju se novoj pobjedi kojom bi definitivno izbjegle "fenjer".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kadetkinje su, pak, sve bliže naslovu pobjednica HNLŽM skupine Centar. U ovom tjednu imale su dva ispita i oba položila - s odličnim. Na gostovanju u Koprivnici slavile su sa 4:0, a potom na svom terenu svladale Naftaš Ivanić sa 3:0. Pušić je u obje utakmice postigla hat-trick, a mrežu Koprivničanki zatresla je i Brajković. Nakon osam odigranih kola imaju velikih sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog sisačkog Frankopana, uz sedam pobjeda i jedan remi. U sljedećem kolu očekuje ih gostovanje kod posljednjeplasiranog Graničara, gdje prema dosad prikazanim igrama - ne bi smjele imati problema.

Uspješne su ovaj vikend bile i pionirke koje su sa 1:0 svladale Pregradu pogotkom Popovački. One su treće na ljestvici, na kojoj su doduše, tek četiri ekipe. Sljedeći vikend gostuju kod Koprivnice.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!