SPORT

OČEKIVANI PORAZ

Karlovačke odbojkašice očekivano poražene kod vodeće Mladosti - odlično odigrale prvi set pa ipak popustile

Karlovačke odbojkašice očekivano poražene kod vodeće Mladosti - odlično odigrale prvi set pa ipak popustile

Gostovanje odbojkašica Kelteksa kod zagrebačke Mladosti u 7. kolu Superlige spada u red onih utakmica koje obično volimo nazvati - najlakšima. Naime, "mladostašice" su ove sezone neprijeporno daleko najjača domaća ekipa i u takvim susretima zapravo se ništa ne može izgubiti, tek se oprobati protiv najboljih.

I odlično su to Karlovčanke odradile u prvom setu u kojem su dugo bile u prednosti, a na kraju ipak izgubile 25:22, no zaslužuju sve čestitke za tu dionicu igre. U nastavku Mladost je ipak bila dominantnija - 25:14 i 25:17 za konačnih 3:0 u setovima. Dakako, za ovim porazom ne treba žaliti, uostalom Mladost je neporažena, a u cijeloj sezoni izgubila je i samo jedan set - zanimljivo, prvi set sezone na gostovanju u Kaštelima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Unatoč porazu karlovačke odbojkašice su i dalje na sjajnom četvrtom mjestu Superlige, a u sljedećem kolu dočekuju ekipu pulskog Velog Vrha. Puljanke su na pretposljednjem mjestu ljestvice, no baš su u ovom kolu pokazale koliko su istinite tvrdnje da je liga jača nego ikad, jer s tijesnih 3:2 izgubile su od Marine Kaštela, uz zagrebačku Mladost već godinama najbolje hrvatske ekipe.

Spomenimo i da je druga ekipa Kelteksa slavila na gostovanju kod druge ekipe Olimpika sa 3:2 i nakon sedmog kola 1.B lige nalazi se na odličnom drugom mjestu ljestvice. U sljedećem kolu mlade Karlovčanke dočekuju Ivanec.

Izdvojeno


Reci što misliš!