SPORT

LIJEP USPJEH

Svjetski kup u kick boxingu: Ivano Anzić srebrni, a Lara Mihalić brončana na iznimno jakom turniru u Austriji

Svjetski kup u kick boxingu: Ivano Anzić srebrni, a Lara Mihalić brončana na iznimno jakom turniru u Austriji

Sa srebrom i broncom vraćaju se karlovački "Tigrovi" sa Svjetskog kickboxing kupa u Austriji, na kojem je nastupilo čak 2400 boraca iz 33 države svijeta. 

Jedan od najmlađih, Ivano Anzić, osvojio je srebro u point fightingu u kategoriji mlađih kadeta (do 37 kg) i nakon pobjeda nad suparnicima iz Velike Britanije, Austrije, Poljske i Njemačke stigao do finala, u kojem je od njega ipak bolji bio Bugarin Portarski koji je osvojio zlato, a Ivanu je ostalo sjajno srebro. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ponajbolja karlovačka kick boksačica Lara Mihalić, juniorska prvakinja Europe, nastupila je u Austriji u najjačoj, seniorskoj konkurenciji (iznad 70kg) i imala vrlo dobar nastup. Pobjedama nad Irkinjom i Nijemicom plasirala se u polufinalu gdje je nakon velike borbe i produžetka tek "zlatnim bodom" izgubila od Austrijanke Hader te tako osvojila broncu. 

U Innsbrucku je nastupilo još šestero predstavnika KBK Tigar, a u vrlo jakoj konkurenciji prvo kolo prošla je još samo mlađa kadetkinja Lucija Babić koja je svladala Mađaricu Nator, a u četvrtfinalnoj borbi s tijesnih 3:2 izgubila od Bugarke Zoeve i tako ostala na korak do medalje. Hrabro su se borili, ali ispali u prvom kolu mlađe kadetkinje Iva Vrbanić, Tena Smiljanić i Nicol Biber, mlađi kadet Niko Vrbanić te juniorka Margareta Mušnjak.

Izdvojeno


Reci što misliš!