SPORT

MALI SPORTAŠI

Otvoreno prvenstvo u mini rukometu i super mini rukometu (1. dio): Titule u Karlovac, Rab, Đurđevac i Pisaarovinu

Otvoreno prvenstvo u mini rukometu i super mini rukometu (1. dio): Titule u Karlovac, Rab, Đurđevac i Pisaarovinu

Čak 96 ekipa iz cijele Hrvatske sudjelovalo je na 1. dijelu Otvorenog prvenstva u mini rukometu i super mini rukometu kojem je tradicionalno domaćin i organizator bila Škola rukometa Karlovac.

Ovog vikenda nadmetali su se dječaci 2013. i 2015. godišta te djevojčice 2014. i 2016. godišta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za domaćine najzanimljivije bilo je natjecanje dječaka 2013. godišta jer su nakon odličnih igara u finale došle dvije domaće ekipe. U izjednačenom finalu Sedmerac je sa 12:11 svladao ŠR Karlovac, dok je treće mjesto osvojio Zadar 2013 pobjedom 8:7 nad Rudarom iz Ruda. Najbolji igrač turnira je Luka Ljubanović iz Sedmerca, a najbolji vratar i igrač su Kristijan Keser i Ivano Vranić iz ŠR Karlovac. Najbolju petorku čine Luka Mrgan i Karlo Štefanac (Sedmerac), Ivano Vranić i Duje Stipčić (ŠR Karlovac) te David Šarlija (Zadar 2013).

Blizu odličja bili su i dječaci ŠR Karlovac 2015. godišta no u ogledu za broncu izgubili su 10:9 od Trogira. Zlato je u toj konkurenciji pripalo rapskoj Arbi koja je također sa 10:9 bila bolja od ekipe Viro Virovitica. Moreno Pastuović iz ŠR Karlovac ušao je u najbolju petorku turnira.

Broncu su zato u najmlađoj konkurenciji uzele djevojčice slunjskog Drenka, koje su u ogledu za treće mjesto igrale međusobno! Prva ekipa bila je bolja rezultatom 9:3, a zlato je pripalo Jamnici iz Pisarovine nakon pobjede 9:7 protiv Poreča. U najbolju petorku izabrana je Eva Šojat iz Drenka.

U konkurenciji djevojčica 2014. godišta domaće ekipe nisu došle do završnice, u kojoj je prvo mjesto osvojila ekipa Đurđevca pobjedom 8:7 nad Vinodolom iz Novog Vinodolskog, dok je bronca pripala Rabu koji je sa 8:4 svladao Gospić.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!