SPORT

TRI ODLIČJA

Karlovčani Leon Krznar i Saša Sandrin juniorski prvaci Hrvatske u kick lightu - srebro za slunjsku seniorku Luciju Bakalar

Karlovčani Leon Krznar i Saša Sandrin juniorski prvaci Hrvatske u kick lightu - srebro za slunjsku seniorku Luciju Bakalar

Tri odličja osvojili su borci županijskih kick boxing klubova na prvenstvu Hrvatske u kick lightu za sve uzraste održanom u Zadru - karlovački Tigrovi osvojili su dva zlata, a jedno srebro putuje u Slunj.

Karlovački KBK Tigar oba je zlata osvojio u juniorskoj konkurenciji pa je i u ukupnom poretku najbolji juniorski klub prvenstva. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji do 79 kg vrlo dominantan bio je Leon Krznar koji je do zlata stigao s četiri pobjede prekidom - prvo je svladao Hasakovića iz zagrebačkog Armusa, zatim Duvnjaka iz splitskog Amena te Mijića iz splitskog Lotusa, a u finalu Ščekića iz Buja.

Tek nijansu manje uvjerljiv, a jednako nepobjediv bio je Saša Sandrin u kategoriji do 74 kg - prvo je prekidom svladao Serku iz Amena Split, zatim bodovno Rumana iz Svetog Duha Osijek i Mladinu iz Pauka Split, a u finalu opet prekidom Skelina iz kaštelanskog Uni Renta. 

U kategoriji seniorki do 70 kg do srebra je stigla Lucija Bakalar iz slunjskog Tigra, ali u vrlo slaboj konkurenciji samo tri djevojke. Voljom ždrijeba bila je slobodna u polufinalu, a potom u finalu izgubila od Osječanke Madarić.

Karlovački klub predstavljali su i juniori Mata Stepić, Kristiano Vukošić i Luka Katalinić - Vukošić i Stepić poraženi su u prvoj borbi, dok je Katalinić prešao prvu prepreku pa je zaustavljen u četvrtfinalu. Slunjski Tigar predstavljao je još stariji kadet Maro Bosanac koji je poražen u prvoj borbi.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!