LIKA

Zbog "blicanja" vozaču stavio nož pod vrat i upitao ga: Hoćeš da te zakoljem ili ubijem?

Zbog

Hoćeš da te zakoljem ili ubijem? - pitanje koje ledi krv u žilama usred Gračaca B.M. je uputio sumještaninu A.T. Da bi ga uvjerio da misli ozbiljno, pod vrat mu je u tom trenutku stavio nož oštrice duge 15 cm.

Sve to dogodilo se nasred ceste, kada je žrtva stala vozilom na raskrižju dvije prometnice, napadač je iskoristio situaciju, te mu prijetnje uputio kroz spušteni prozor na automobilu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog toga je na Općinskom sudu B.M. kažnjen s 5.833 kune, koliko iznosi visina njegovih 25 dnevnih dohodaka. Na suđenju je B.M. priznao baš sve, a potom se i pokajao. Kaže da jednostavno ne zna što mu se dogodilo da je tako ružno reagirao.

- Ne znam, nism s njime bio ni u kakvoj svađi, osim što se te večeri naokolo vozikao i "blicao" prema meni - kazao je napadač, koji se oštećenom ispričao, čak i njegovim roditeljima.

- Ocjena je suda i kako je optuženik B.M., kao odrasla osoba, svakako bio svjestan da će takvim postupanjem izazvati strah i uznemirenost kod A.T., ali je to očito htio i time je svojim postupanjem, s izravnom namjerom ostvario sva bitna obilježja na teret mu stavljenog kaznenog djela prijetnje - ocijenio je sud u Gospiću u svojoj nepravomoćnoj presudi.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!