PROMO

Restoran Kristal otvorio vrata za tradicionalni Bal vjenčanja - sve potrebno za vjenčanje iz snova tamo je na jednom mjestu

Restoran Kristal otvorio vrata za tradicionalni Bal vjenčanja - sve
potrebno za vjenčanje iz snova tamo je na jednom mjestu

Bal vjenčanja u karlovačkom restoranu Kristal i ove je godine na jednom mjestu okupio sve koji mogu najvažniji dan u životu učiniti baš takvim. Naime, na u Kristalu se Karlovac danas i sutra predstavlja kao idealan grad za destinacijska vjenčanja te organiziraciju projekata koji bi Karlovcu trebao otvoriti vrata “wedding turizma” i dovesti vjenčanja iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva.

- Tradicionalno organiziramo originalne nagradne igre u kojima se mladenci mogu zabaviti i stvoriti uspomene koje ostaju kao dio cijelog procesa organizacije vjenčanja te osvojiti vrijedne nagrade koje im mogu značajno pomoći smanjiti troškove prilikom organizacije, rekla nam je Petra Bakin, organizatorica ovog jedinstvenog eventa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako nam kaže, smatraju da su u proteklih 8 godina stvorili događaj na kojem se jednaka pažnja posvećuje i izlagačima i budućim mladencima te da smo uspjeli u namjeri da naši posjetitelji budu stvarni potencijalni klijenti koji će za svoje vjenčanje odabrati upravo naše izlagače.

Bal vjenčanja se održava danas do 19 sati, a sutra Kristal svoja vrata otvara u 11 sati. Svi su pozvani...

KAportal.hr

FOTOGRAFIJE STUDIO FILIP


Reci što misliš!