PROMO

Karlovačka Odeta postala ovlašteni distributer Honde, Oleo Mac-a i Gianni Ferarrija, održana prezentacija

Karlovačka Odeta postala ovlašteni distributer Honde, Oleo Mac-a i
Gianni Ferarrija, održana prezentacija

Karlovačka ODETA u svoj je asortiman uvrstila proizvode renomiranih tvrtki HONDA, OLEO MAC i GIANNI FERRARI, a nakon što su postali ovlašteni distributeri i serviseri za njih.

Naime, radi se programu kosilica, od onih ručnih do profesionalnih, traktorskih i robot kosilica. Također, u programu su i agregati, pumpe za vodu i strojevi za komunalnu djelatnost, ali i aku trimeri, škare za živicu, puhači za lišće, ručni alati i motokultivatori, sječkalice za grane i još puno, puno toga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jučer je prezentacija bogate palete proizvoda čiji je Odeta odsad ovlašteni distributer i serviser održana na Rakovcu, na prostoru kod samouslužne autopraonice Odeta.

Posjetite nas u našoj trgovini u Grabriku, na adresi Maksimilijana Vrhovca 8 (kod SPAR-a) ili nam se obratite telefonom ili mailom.

RADNO VRIJEME Pon - Pet 07:00 - 20:00, Sub 07:00 - 14:00 KONTAKT tel: +385 47 422 420 fax: +385 47 423 222 - mail [email protected] - više na www.odeta.hr

O NAMA

ODETA d.o.o. je trgovačko društvo za proizvodnju, trgovinu i promet. Osnovano je 1993. Godine u privatnom vlasništvu i tijekom 25 godina prisutnosti na tržištu i uspješnog poslovanja, razvijalo je svoju prepoznatljivost i kvalitetu usluge. Osnovna djelatnost društva je veleprodaja i maloprodaja ručnih i električnih alata, vijčane robe, boja, aparata i pribora za varioce, vrtnog programa i slično. U skladu sa potrebama tržišta, neprestano širi ponudu proizvoda te prilagođava svoje poslovanje uz fleksibilnost, transparentnost i korektnost prema svojim kupcima i dobavljačima. Osim trgovačke djelatnosti od 2009. Godine u ponudi imamo i uslugu samouslužne autopraonice, te s ponosom ističemo zadovoljstvo naših korisnika. Dugoročno društvo ulaže u stručnost djelatnika, te širenje prodajne mreže svojom ponudom sve većem broju korisnika u okruženju bazirane na poslovnosti i povjerenju. Uspjeh našeg poslovanja nalazi se u zadovoljstvu naših kupaca.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU...

GDJE SMO?
Sponzorirani članak

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.