TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Provjerite najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je u suradnji s Posao.hr

Tražite posao? Provjerite najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je u suradnji s Posao.hr
foto ilustracija

U potrazi ste za poslom? Portal posao.hr donosi vam 10 atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika. Iskoristite njihovu mogućnost brze prijave!

KTC d.d. zapošljava Konobara (m/ž). U opisu posla nalazi se posluživanje gostiju, čišćenje prostora, pranje posuđa i ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 31.07.2023. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. /McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž), Radnika u McCafe-u (m/ž) i Sezonskog radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica. Prijave se zaprimaju do 14.07.2023. Traže se fleksibilni, otvoreni i odgovorni kandidati koji vole rad u timu. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gi Group Staffing Solutions (za klijenta) zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, uključujući Karlovac. Prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Ovaj posao najvećim dijelom uključuje rad na terenu, a glavni zadaci su instalacija, puštanje u rad i održavanje telekomunikacijske mreže. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

POSTGAL d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 15.07.2023. Svakodnevni posao uključuje pomoćne poslove u postolarskoj radionici. Poželjno je poznavanje tehničkog područja rada. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Prijavite se putem linka.

DOM ZDRAVLJA SLUNJ zapošljava Inženjera medicinske radiologije (m/ž). Mjesto rada je Slunj, a prijave se zaprimaju do 19.07.2023. Za ovaj je posao potrebno radno iskustvo od minimalno godinu dana te poznavanje korištenja računala u Windows okruženju. Prijavite se putem linka.

AQUAESTIL PLUS d.o.o. traži Radnika na završnoj obradi (m/ž). Radi se o brušenju i poliranju kada i umivaonika. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno te u cijelosti pokriva troškove prijevoza. Mjesto rada je Ozalj. Prijave traju do 31.07.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

KETEKS d.o.o. zapošljava na poziciji Šivač (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 31.07.2023. Potrebno je 5 djelatnika za šivanje i krojenje tekstilne robe. Radno iskustvo nije važno za ovaj posao. Prijavite se putem linka.

AB gradnja d.o.o. zapošljava na poziciji Kalkulant (m/ž). U opisu posla nalazi se izrada ponuda, predračuna, kalkulacija, analiza i cjenika. Od kandidata se traži napredno poznavanje rada u MS Office Excelu i AutoCAD-u. Mjesto rada je Karlovac. Možete se prijaviti do 31.07.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na poziciji Senior Sales Specialist with French (m/ž). Traže se kandidati koji govore francuski jezik na profesionalnoj razini te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.07.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Monter / Serviser (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do popune pozicije. U opisu posla nalazi se servisiranje rashladnih i klima uređaja. Poslodavac nudi stimulativnu plaću i mogućnost osobnog napredovanja. Prijavite se putem linka.

Još vas mnogo otvorenih radnih mjesta čeka na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izdvojeno


Reci što misliš!