ŽUPANIJA / DUGA RESA

ODVAJANJE NA KUĆNOM PRAGU

Dugoreška Čistoća poziva korisnike individualnog stanovanja da preuzmu kompostere

Dugoreška Čistoća poziva korisnike individualnog stanovanja da preuzmu kompostere

U prvoj turi besplatno je korisnicima podijeljeno je oko 350 kompostera, a sada su stigli novi.

Dugoreška Čistoća, nakon što je prošle godine pokrenula projekt gospodarenja otpadom i odvojenog prikupljanja u reciklažnom dvorištu i kod samih korisnika, bilježi jako dobre rezultate, no oni će vjerojatno biti još bolji, kad se krene u odvojeno prikupljanje biootpada.  

Za sada to mogu činiti korisnici u individualnom stanovanju i to kompostiranjem. Neki su se odmah odlučili za kompostere, a tko to još nije učinio može se sada uključiti. U prvoj turi besplatno je korisnicima podijeljeno je oko 350 kompostera, a sada su stigli novi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Čistoća Duga Resa nabavila je kompostere za odvojeno sakupljanje biootpada, te nastavlja s podjelom i ove godine za korisnike individualnog stanovanja. Pozivamo sve korisnike koji su iskazali potrebu da dođu po svoj komposter u reciklažno dvorište, Trg sv. Jurja 13 u Dugoj Resi, poručili su iz dugoreške Čistoće te pojasnili kako svi korisnici koji nisu iskazali potrebu, a žele komposter, još uvijek se mogu javiti u Čistoću Duga Resa koja će im također osigurali kompostere.  

 

Izdvojeno


Reci što misliš!