ŽUPANIJA / DUGA RESA

loš period

Dugoreški gradonačelnik Boljar u bolnici, dogradonačelnica Srakočić s nogom u gipsu i na štakama odgovarala na vijećnička pitanja

Dugoreški gradonačelnik Boljar u bolnici, dogradonačelnica Srakočić s nogom u gipsu i na štakama odgovarala na vijećnička pitanja

Između ostalog, komentirala je zastoj radova na objektu Vrtića

Neka loša sreća nadvila se nad prvim ljudima Grada Duge Rese. Nakon što je gradonačelniku Tomislavu Boljaru pozlilo te je završio u bolnici, dužnost je preuzela zamjenica Katarina Srakočić, koja je ubrzo potom pala i ozlijedila stopalo te je danas na sjednicu došla s nogom u gipsu. Iskreno vjerujemo da je sad kraj ovoj lošoj sreći te da će se i gradonačelnik Boljar i dogradonačelnica Srakočić brzo oporaviti, a to su im poželjeli i svi nazočni vijećnici na sjednici Gradskog vijeća.

Obzorom da su radovi na obnovi zgrade vrtića u Kasaru stali vijećnika Zvonka Baranašića je zanimalo zašto i kad će biti nastavljeni, a odgovorila mu je zamjenica gradonačelnika Katarina Srakočić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-  Kad smo otpočeli energetsku obnovu zgrade vrtića u Kasaru otkrilo se da je ona oštećena potresom, radi čega se stalo s radovima. To nije novost, ali to nam je nažalost odužilo radove i uzelo vrijeme. Prijavili smo to i na Fond solidarnosti. Početkom srpnja imat ćemo rebalans kojim ćemo osigurati sredstva, oko 1,5 milijuna kuna plus još oko 200 tisuća za ogradu, a oko 900 tisuća očekujemo da ćemo dobiti od Fonda. Dakle, razliku sredstva za energetsku obnovu osigurat će Grad. Za sada ne znamo kada će ta sredstva Fonada stići, ali radove ćemo nastaviti sredstvima proračuna – pojasnila je Srakočić dodajući da je sad prava prilika da se ta zgrada starija više od sto godina temeljito uredi i obnovi.

Izdvojeno


Reci što misliš!