ŽUPANIJA / DUGA RESA

GRADSKO VIJEĆE

Dugoreški gradski vijećnici danas na sjednici! Odlučuju o ponuđaču za zemljište u Tušmeru i komunalnoj naknadi

Dugoreški gradski vijećnici danas na sjednici! Odlučuju o ponuđaču za zemljište u Tušmeru i komunalnoj naknadi

Na dnevnom redu sjednicu još su i odluka za davanje suglasnosti na prijedlog Statuta POU, Plan upravljanja i raspolaganja gradskom imovinom, Odluka o redovitom financiranju političkih stranaka i članova Gradskog vijeća te Izvješće Savjeta mladih.

Dugoreško Gradsko vijeće danas će ponovo zasjedati i to na 14. sjednici u ovom sazivu. Gradonačelnik Tomislav Boljar gradskim će vijećnicima predstaviti izvješće o radu za drugi dio prošle godine, no dakako da je najzanimljivija točka ona o kojoj je KAportal već pisao a više o tome možete pročitati ovdje.

Naime, nakon što je završen Javni poziv za kupnju građevinskog zemljišta u Tušmeru na kojem je dozvoljena gradnja Centra za starije osobe, te se javio jedan ponuđač, Gradsko vijeće bi ga trebalo prihvatiti a onda bi u postupak mogao naum gradske uprave da projekt prijavi na sredstva Ministarstva. Tako bi Grad Duga Resa, s kompletnom dokumentacijom preuzetom od tvrtke belgijskog investitoram mogao sam krenuti u projekt izgradnje toliko potrebnog Doma umirovljenika u Dugoj Resi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako će se odvijati rasprava, te hoće li vijećnici prihvatiti ponudu, treba tek vidjeti.

Nakon dugo vremena Duga Resa bi trebala poskupiti i komunalnu naknadu, pa će vijećnici raspravljati i o tome. Na dnevnom redu sjednicu još su i odluka za davanje suglasnosti na prijedlog Statuta POU,  Plan upravljanja i raspolaganja gradskom imovinom, Odluka o redovitom financiranju političkih stranaka i članova Gradskog vijeća te Izvješće Savjeta mladih.  

Izdvojeno


Reci što misliš!