ŽUPANIJA / OGULIN

ŽUPANIJSKI KOLEGIJ

Održan županijski kolegij u Ogulinu, najprioritetnijim naglašen projekt obrane od poplave grada

Održan županijski kolegij u Ogulinu, najprioritetnijim naglašen projekt obrane od poplave grada

Redoviti županijski kolegij ponedjeljkom održan je ovaj puta u gradu Ogulinu, na kojem su razmijenjene informacije u svim aktualnim županijskim i lokalnim projektima od iznimnog značaja za grad.

Projekt obrane od poplave grada Ogulina, rješavanje problematike odlagališta otpada Sodol, obilaznica Ogulina, rješavanje ustrojstva područnih Turističkih zajednica te projekt Dodir civilizacija neki su od prioritetnih projekata koji su bili tema održanog kolegija župana u gradu Ogulinu.

Na kolegiju je, zajedno s gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem i njegovim zamjenicima, sudjelovala zamjenica župana koja obnaša dužnost župana Martina Furdek Hajdin, dok su ostali županijski dužnosnici, pročelnici upravnih odjela te direktori i ravnatelji tvrtki i ustanova bili uključeni putem video veze. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na redovitom županijskom kolegiju, grad Ogulin predstavio je svoje najvažnije projekte među kojim su istaknuti projekti izgradnje dječjeg vrtića kapaciteta 250 djece, uređenje Vatrogasnog doma u Turkovićima, izgradnja POS stanova u bivšoj vojarni Sv. Petar, za što je potrebno riješiti vlasništvo s nadležnim ministarstvom.

Ujedno, u ime Grada Ogulina zatražena je potpora Karlovačke županije prema državnoj razini u projektima proširenja Poduzetničke zone, kompostane, rješavanja pitanja vlasništva u vojarni Sv. Petar, rješavanju problematike odlagališta otpada Sodol, nove katastarske izmjere te za Ogulin iznimno važne cestovne obilaznice Ogulina. 

Izdvojeno


Reci što misliš!