ŽUPANIJA / OGULIN

FESTIVAL BAJKI

Najmaštovitija kulturna manifestacija otvorila bajkovita vrata Ogulina - bogati kulturni sadržaj u čast spisateljice I. B. Mažuranić održat će se i u rujnu

Najmaštovitija kulturna manifestacija otvorila bajkovita vrata Ogulina - bogati kulturni sadržaj u čast spisateljice I. B. Mažuranić održat će se i u rujnu

Festival je svoja bajkovita vrata otvorio 11. lipnja u 12 sati, a ove godine održat će se u dva termina, pa će bogati kulturni sadržaj, predstave i radionice biti dostupan i u rujnu.

Jedna od najvećih i najmaštovitijih kulturnih manifestacija u Hrvatskoj ove godine ponovno se vraća u grad Ogulin. Riječ je naravno o Festivalu bajki, događaju koji kroz slavljenje bajke i bajkovitog stvaralaštva veliča ime najpoznatije hrvatske spisateljice za djecu Ivane Brlić-Mažuranić, rođene Ogulinke. To je ujedno i vrijeme kada ulice i trgovi postaju poprište interakcije izvođača i publike, kreativnog stvaralaštva i pozitivne energije.

Festival je svoja bajkovita vrata otvorio 11. lipnja u 12 sati, a ove godine održat će se u dva termina, pa će bogati kulturni sadržaj od predstava, radionica pa do cirkuskog showa biti dostupan i u rujnu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako poručuju iz Gradske uprave, cilj festivala je upravo kroz jedne od najboljih predstava hrvatske umjetničke produkcije, uličnog teatra, pripovijedanja i kreativne radionice potaknuti stvaralaštvo cijele obitelji i svih onih koji bar na tren žele živjeti bajku.

- Za Bajkoljupce i sve one koji žele uživo doživjeti maštu iz najpoznatijih bajki, ovo će biti pravo vrijeme za bijeg iz stvarnosti, dodaju u nastavku.  

Izdvojeno


Reci što misliš!