ŽUPANIJA / OGULIN

NOVI SAZIV

U Ogulinu održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća, gradonačelnik Domitrović pozvao na kvalitetan i odgovoran za dobrobit grada

U Ogulinu održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća, gradonačelnik Domitrović pozvao na kvalitetan i odgovoran za dobrobit grada

Gradsko vijeće Grada Ogulina u novom mandatu imat će 15 vijećnika, najviše iz redova SDP-a, te dvije potpredsjednice.

Grad Ogulin je za naredno četverogodišnje mandatno razdoblje dobio novi saziv Gradskog vijeća. Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća održana je 18. lipnja, na kojoj je ujedno i verificiran mandat 15 novoizabranim vijećnicima. Sjednicu je otvorila pročelnica Stručne službe Grada Ogulina Dinka Stipetić, a ispred izabranog Mandatnog povjerenstva podneseno je izvješće o provedenim izborima temeljem kojih će Gradsko vijeće Grada Ogulina imati 8 vijećnika SDP-a, 6 HDZ-a i 1 vijećnika stranke Domovinski pokret.

Za predsjednika Gradskog vijeća, u svom drugom mandatu ponovno je izabran Marinko Herman, a za potpredsjednice Ivana Salopek Šumonja i Zlata Kurelac. Na svečanoj sjednici nazočio je i gradonačelnik Dalibora Domitrovića, njegov zamjenik Daniela Vukelje te zamjenika iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine Siniše Ljubojevića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tom je prigodom gradonačelnik Domitrović novoizabranim gradskim vijećnicima uputio čestitke na izboru, te pozvao na kvalitetan rad i donošenja odluka za poticanje rasta i razvoja grada u vidu ovih odgovornih dužnosti za koje su im povjerenje dali upravo sugrađani.

Izdvojeno


Reci što misliš!