ŽUPANIJA / OGULIN

ZA BOLJU LJEKARNU

Uređuje se ljekarna ambulante u Plaškom - danas u Ogulinu potpisan ugovor, Karlovačka županija je sufinancira u cijelosti

Uređuje se ljekarna ambulante u Plaškom - danas u Ogulinu potpisan ugovor, Karlovačka županija je sufinancira u cijelosti

Zamjenica županice je potpisala i Odluku o financiranju projekta od strane Karlovačke županije, kojom se Karlovačka županija obvezuje u cijelosti financirati radove.

U Ogulinu je danas potpisan ugovor o izvođenju radova na uređenju prostora ljekarne u Plaškom.U nazočnosti zamjenice županice Vesne Hajsan Dolinar, Ugovor su potpisali ravnateljica Doma zdravlja Ogulin Zlata Kurelac te, u ime izvođača radova tvrtke Gips-Mont, vlasnik Stipo Adžaga.

- Predmet Ugovora je izvođenje radova na uređenju prostora za ljekarnu u okviru prostora Doma zdravlja Ogulin, ambulante u Plaškom. Vrijednost radova je 247.046,25 kn s PDV-om, a izvođač se obvezuje da će posao završiti u roku od 45 dana od dana potpisa Ugovora. Radovi bi trebali započeti kroz desetak dana, rečeno je na potpisivanju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je, kažu u Karlovačkoj županiji, još jedan prilog nastojanju da svaka općina ima osiguranu i dostupnu kvalitetnu zdravstvenu skrb za svoje stanovnike, pa tako i ljekarničku službu. U planu Karlovačke županije tako je otvaranje ljekarni u mjestima gdje za to postoji opravdana potreba i poslovni interes zainteresiranih ljekarni.  

Zamjenica županice je potpisala i Odluku o financiranju projekta od strane Karlovačke županije, kojom se Karlovačka županija obvezuje u cijelosti financirati radove.

Izdvojeno


Reci što misliš!