ŽUPANIJA / OGULIN

IGRE MLADIH

U Ogulinu održan Telemach Dan sporta, mali sportaši i sportašice nadmetali su se u graničaru i atletici

U Ogulinu održan Telemach Dan sporta, mali sportaši i sportašice nadmetali su se u graničaru i atletici

U Ogulinu je danas u organizaciji NK Ogulin održan Telemach Dan sporta. Sportsko-edukativni dan, koji je započeo paljenjem plamena koji su ponijeli mladi ogulinski sportaši i sportašice, okupio je više od 400 osnovnoškolske djece koja su se natjecala u graničaru i atletici. Najbolje ekipe i najbrži trkači izborili su plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati sredinom srpnja u Splitu. 

Najspretnija u graničaru za godište 2013. i mlađi bila je ekipa Lavovi Plaški, u 2011. i mlađi najbolji su bili Vatreni Josipdol, dok su najbrži trkači Nives Brbot, Fran Benić, Petra Kostelić i Šimun Petar Mioč koji su zasluženo osvojili zlatne medalje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Telemach Dan sporta ove godine održat će se u 26 gradova u svim županijama Hrvatske. Projekt je koncipiran na modelu sportskih igara, koje promiču suradnju, toleranciju i druženje, a natjecanja stavlja u drugi plan.

Otvorene su i prijave za sve sportske discipline Plazma Sportskih igara mladih: Tommy turnir u malom nogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, Fide turnir u šahu, stolnom tenisu, Hrvatska pošta Cup u tenisu. Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom. Prijave su otvorene na: www.igremladih.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!