ŽUPANIJA / OPĆINE

PRVI SLUČAJEVI

Općina Vojnić više nije koronafree zona, načelnik Andrić uputio apel sumještanima: „Suzdržite se okupljanja“

Općina Vojnić više nije koronafree zona, načelnik Andrić uputio apel sumještanima: „Suzdržite se okupljanja“
foto ilustracija

Općina Vojnić u ljetnim mjesecima zabilježila je i smrtni slučaj pacijentice pozitivne na COVID-19 bolest.

Nakon tjedana izolacije na području općine Vojnić zabilježeni su novi slučajevi zaraze koronavirusom. Iako je od početka epidemije na ovom području zabilježeno svega desetak slučaja, općina Vojnić nažalost bilježi i smrtne slučaje pacijenata pozitivnih na COVID-19, i to u ljetnim mjesecima kada epidemiološka situacija nije bila ni približno toliko intenzivna kao danas.

Stoga ne čudi priopćenje načelnika Nebojše Andrića upućeno svojim sumještanima, pozivajući ih na oprez, odgovornost te pridržavanje propisanih mjera. U svom priopćenju u nastavku navodi:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- "Suzdržite se obiteljskih i prijateljskih proslava i okupljanja do daljnjega, idite što rjeđe u trgovine i kupite odmah za više dana. Starije osobe i kronični bolesnici koji nemaju mlađe članove obitelji mogu se obratiti Crvenom križu koji će obaviti kupnju za njih, da ne moraju sami ići. Zdravlje i životi ljudi su na prvome mjestu, svega ostalog će biti".

Kako otkriva i sam načelnik Andrić među pozitivnim osobama riječ je o jednom djelatniku općinske uprave i jednom iz Doma zdravlja.

Izdvojeno


Reci što misliš!