ŽUPANIJA / OZALJ

POVEĆANJE KAPACITETA

NK Zrinski Ozalj najavio početak izgradnje novog stadiona: Otvaramo novu stranicu kluba i sporta grada Ozlja

NK Zrinski Ozalj najavio početak izgradnje novog stadiona: Otvaramo novu stranicu kluba i sporta grada Ozlja

Uz izgradnju novog stadiona, projektom će NK Zrinski Ozalj dobiti i manje pomoćno igralište s umjetnom travom, čiji će kapaciteti biti dovoljno da selekcije karlića, limača i mlađih pionira mogu igrati službene utakmice.

Radovi na izgradnji već najavljenog novog stadiona NK Zrinski Ozalj i službeno su počeli. Iz kluba pojašnjavaju kako će projektom biti obuhvaćena i izgradnja manjeg pomoćnog stadiona, čiji će kapaciteti biti dovoljni da se odrade treninzi svih selekcija, ali i da selekcije karlića, limača i mlađih pionira mogu igrati službene utakmice, a najave su i postavljanje umjetne trave, uspiju li se realizirati dogovori s HNS-om.

Iz ozaljskog kluba ujedno poručuju kako su pred novu Upravu kluba stavljeni mnogi zadaci, a jedan od glavnih zadataka upravo je izgradnja novog stadiona u Ozlju, koji je predsjednik kluba Tomislav Graša najavio prošle godine u rujnu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Nakon dosta problema oko samog projekta i odabira izvođača, dogovoreno je da se krene s prvim tjednom mjeseca ožujka. No, kako na vremenske prilike nismo mogli utjecati tako su kasnili početni radovi, zbog obilnih kiša u ožujku i travnju te stvaranja blata i lokvi nije se moglo ništa konkretno odraditi po tom pitanju. Svi ovi problemi su, nadamo se iza nas i trenutno možemo biti svjedoci stvaranja nečeg novog i pozitivnog za budućnost kluba i grada Ozlja, dodaju u klubu.

Uz sredstva kluba, ponovimo kako je za uređenje sportskog parka, Grad Ozalj u ovogodišnjem proračunu predvidio ukupan iznos od 845 tisuća kuna, od Ministarstva turizma i sporta za realizaciju projekta osigurao je iznos od 320 tisuća kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!