ŽUPANIJA / OZALJ

povezanost

Uz vraćanje linije radničkog vlaka, Ozljanima na raspolaganju i ljetna autobusna linija petkom

Uz vraćanje linije radničkog vlaka, Ozljanima na raspolaganju i ljetna autobusna linija petkom
foto ilustracija - KAportal/Pixabay.com

Ljetna autobusna linija prometovat će svakog petka od 9. srpnja do 3. rujna, na relaciji od Vrhovca preko Zajačkog Sela, Ozlja i Jaškova do Karlovca

Grad Ozalj i ove godine sufinancira ljetnu autobusnu liniju, koja će prometovati svakog petka od 9. srpnja do 3. rujna, na relaciji od Vrhovca preko Zajačkog Sela, Ozlja i Jaškova do Karlovca, i obratno. Kako je za KAportal komentirala gradonačelnica Lidija Bošnjak budući da se prestankom škole ukidaju autobusne linije, Grad ipak želi omogućiti svojim građanima da bar jednom tjedno mogu otići do Karlovca i obaviti najvažnije.

- Petak je izabran budući da je to ranijih dana bio najfrekventniji dan za putovanje u Karlovac, odnosno tu liniju petkom koristilo je najviše ljudi, dodala je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Građanima će autobusni prijevoz biti dostupan dva puta dnevno, u jutarnjem i popodnevnom terminu, i to s polaskom iz Vrhovca u 7 i 14:55 sati, te s polaskom iz smjera Karlovca u 6:15 i 14:15 sati. Napomenimo također kako će do 3. rujna u opticaju radnim danom biti i linija radničkog vlaka s polaskom iz Ozlja u 5:48, koja se nadovezuje na liniju putničkog vlaka prema Zagrebu s polaskom u 6:29 iz Karlovca.

Izdvojeno


Reci što misliš!