ŽUPANIJA / OZALJ

OBAVIJEST

Zbog sanacije županijske ceste za promet zatvorena dionica u Polju Ozaljskom, ali ne i za školski prijevoz - u planu i alternativni pravac

Zbog sanacije županijske ceste za promet zatvorena dionica u Polju Ozaljskom, ali ne i za školski prijevoz - u planu i alternativni pravac
foto ilustracija - arhiva KAportala

Promjena se odnosi samo na učenike PŠ Trg iz Polja Ozaljskog koji će se voziti navedenim školskim autobusom, i nalaze se na popisu učenika putnika u navedenoj liniji

Iz Grada Ozlja su izvijestili kako će zbog rekonstrukcije prometnice ŽC 3143 Ozalj (Ž3297) – Zorkovac na Kupi – Gornje Pokupje (D 228) – dionica Trg – Polje Ozaljsko na snazi biti privremena regulacija prometa do 10. lipnja u vremenu od 7 do 16:30 sati.

Radi se o sanaciji kolnika u duljini od dva kilometara čiji je investitor Županijska uprava za ceste a radove izvodi obrt GMTT Lešćanec. Sredstva za ovu investiciju ŽUC je osigurao prvim rebalansom u iznosu od 430 tisuća eura. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Lokacija zahvata se u cijelosti nalazi u području naselja Polje Ozaljsko, a promet će biti onemogućen za sva vozila, osim za školski autobus koji će prometovati po važećem voznom redu, tj. polazak iz Zorkovca na Kupi u 7:30 sati i povratak po važećem voznom redu s Autobusnog kolodvora. Promjena se odnosi samo na učenike PŠ Trg iz Polja Ozaljskog koji će se voziti navedenim školskim autobusom, i nalaze se na popisu učenika putnika u navedenoj liniji, pojašnjavaju iz Grada. 

Dodaju da u periodu kada prometovanje neće biti moguće navedenom rutom, alternativni pravac je cesta kroz Levkušje ili put uz jezera Šljunčare. 

- Tada će školski autobus prevoziti učenike Zorkovca na Kupi, Trešćerovca i Polja Ozaljskog, a školski kombi će prevoziti učenike putnike od 5. do 8. razreda iz sela Trg. O voznom redu za te dane će učenici biti obaviješteni u školi, poručuju iz Grada. 

Izdvojeno


Reci što misliš!