ŽUPANIJA / SLUNJ

Bravo

Od srpnja terapeutske usluge Poliklinike SUVAG dostupne i u Domu zdravlja Slunj

Od srpnja terapeutske usluge Poliklinike SUVAG dostupne i u Domu zdravlja Slunj

Inicijativom Karlovačke županije i Grada Slunja, Poliklinika SUVAG dobila je na korištenje prostor Doma zdravlja Slunj kako bi bili dostupniji korisnicima sa šireg slunjskog područja.

Poliklinika za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG od srpnja svoje terapeutske usluge pružat će i u Slunj. Naime, danas potpisanim ugovorom o poslovnoj suradnji između Grada Slunja i Poliklinike SUVAG Karlovac osigurana je dostupnost usluge u Domu zdravlja Slunj korisnicima šireg slunjskog područja prema potrebi.

Ugovor su u nazočnosti zamjenice župana Karlovačke županije Vesne Hajsan Dolinar i ravnateljice Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu dr. Maje Grba Bujević potpisali gradonačelnik Grada Slunja Jure Katić i ravnateljica Poliklinike SUVAG Vesna Pavlačić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zamjenica Vesna Hajsan Dolinar istaknula je kako je Karlovačka županija uvidjela potrebu da se stanovništvu slunjskog kraja i okolice osigura kvalitetna medicinska skrb i potrebna terapija naglasivši pritom nužnost unaprjeđenja usluge na cijelom području županije.

Zahvalu na mogućnosti realizacije ovog vrijednog projekta uputila je ravnateljica Poliklinike SUVAG Vesna Pavlačić, kojim će se na godišnjoj razini ostvariti uštede preko 380 tisuća kuna, koliko iznose putni troškovi četrdesetak korisnika slunjskog područja, ali i poboljšati njihove fizičke sposobnosti za bolje prihvaćanje rehabilitacije. Grad Slunj financijski se obvezao sudjelovati u organizaciji rada Poliklinike te će svaki dolazak stručnog tima financirati s 1000 kuna.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!