ŽUPANIJA / SLUNJ

DAN GRADA SLUNJA

Završen ovogodišnji noćni malonogometni turnir u Slunju, pobjedu odnijela ekipa Bota Lunge Bar end Rupa

Završen ovogodišnji noćni malonogometni turnir u Slunju, pobjedu odnijela ekipa Bota Lunge Bar end Rupa

Noćni malonogometni turnir organizirao je nogometni klub Slunj uz potporu Grada i gradske Športske zajednice.

Noćni malonogometni turnir povodom Dana Grada Slunja i ove godine okupio je mnogobrojne nogometne fanatike. U organizaciji nogometnog kluba Slunj uz potporu Grada Slunja i Športske zajednice Grada Slunja, na dvodnevnom natjecanju sudjelovalo je 13 ekipa i odigrano je 23 utakmice, a najuspješnija ekipa bila je Bota Lunge Bar end Rupa.

- U finalu nije bilo neizvjesnosti, Bota Lunga bar end Rupa, momčad igrača NK Slunj, visoko su porazili Caffe bar Casablanca, koju si čini uglavnom igrači iz Karlovca i Cetingrada, rezultatom 6:0. Za treće mjesto raspucavali su se deveterci u kojima je momčad Supersport iz Zagreba bila uspješnija od momčadi Slunj United 3:1, tijekom utakmice bilo je 4:4. – poručuju organizatori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pojedincima su nagrade uručili gradonačelnica Slunja Mirjana Puškarić, predsjednik NK Slunj Neven Bastaja i direktor Turisticke zajednice Grada Slunja Dragan Smrzlić. Najboljim igračem proglašen je Petar Radočaj iz pobjedničke momčadi odakle dolazi i najbolji vratar Milan Alinčić, dok je najbolji strijelac bio iz redova ekipe CB Casablanca Luka Čakarić, s 8 pogodaka.

Tokom turnira odigrane su i revijalne utakmice, najprije su nastupili oni najmlađi, dok je druga revijalna utakmica odigrana kod žena, u kojoj su ekipe Bare i plaćenici i Drž Nedaj odigrali neodlučeno 2:2. Sve utakmice sudili su Nenad Stražanac i Mario Draženović, a zapisnički stol činili su Nikola Požega i Nikica Sminderovac.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!