ŽUPANIJA / SLUNJ

BEZ PROBIJANJA ROKOVA?

Na jesen kreće nastavak radova na europskom projektu Vodene tajne Slunja - potpisani ugovori s novim izvoditeljima radova, ukupne vrijednosti 6,2 milijuna kuna

Na jesen kreće nastavak radova na europskom projektu Vodene tajne Slunja - potpisani ugovori s novim izvoditeljima radova, ukupne vrijednosti 6,2 milijuna kuna
Grad Slunj

Nakon što je u ožujku Grad Slunj raskinuo ugovor s izvođačem radova tvrtkom Apex-ing d.o.o. zbog nepoštivanja ugovornih obveza, pokrenut je novi postupak javne nabave i odabran novi izvođač radova.

Kao što je gradonačelnica Mirjana Puškarić na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća najavila, Grad Slunj potpisao je nove ugovore za nastavak projekta Vodene tajne Slunja. Riječ je, naime, o europskom projektu koji obuhvaća radove na rekonstrukciji mosta sv. Ivana, šetnice u Rastokama i izgradnji novog mosta preko rijeke Korane, a koji je ujedno zbog nepoštivanja rokova prijašnjeg izvoditelja bio prekinut.

Gradonačelnica Puškarić napomenula da će unutar projekta radovi biti razdvojeni kako bi bili čim prije završeni. Tako je s građevinskim obrtom Špelić potpisan Ugovor o izvođenju radova rekonstrukcije i uređenja mosta sv. Ivana te uređenja postojeće šetnice u Rastokama, s tvrtkom Trames d.o.o. Ugovor o stručnom nadzoru radova rekonstrukcije i uređenja mosta sv. Ivan i uređenja postojeće šetnice, kao i Ugovor o stručnom nadzoru radova izgradnje novog mosta preko rijeke Korane i nove šetnice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Grada Slunja poručuju kako ovi ugovoreni radovi iznose 2.736.136,25 kuna bruto s rokom provedbe 3 mjeseca od dana uvođenja u posao. Također, ranije je od strane zajednice izvoditelja (Mar d.o.o. i Reliance d.o.o.) potpisan je i Ugovor o izvođenju radova izgradnje novog mosta preko rijeke Korane i nove šetnice, vrijednosti 3.513.031,25 kuna bruto s rokom provedbe 7 mjeseci od dana uvođenja u posao, napominju u Gradu.

Radovi na obje lokacije bi trebali početi početkom rujna ove godine, pa bi i samo okončanje projekta, bez obzira na privremeni prekid realizacije, u konačnici bilo u propisanim rokovima samog projekta.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!