ŽUPANIJA / SLUNJ

JUBILARNI DARIVATELJI

GD Crvenog križa Slunj obilježilo Dan dobrovoljnih darivatelja krvi - priznanja uručena 47 darivateljima sa slunjskog područja

GD Crvenog križa Slunj obilježilo Dan dobrovoljnih darivatelja krvi - priznanja uručena 47 darivateljima sa slunjskog područja

Gradsko društvo Crvenog križa Slunj u svojoj bazi ima 1259 davatelja krvi

Povodom Dana dobrovoljnih davatelja krvi, koji se u Republici Hrvatskoj obilježava 25. listopada, Gradsko društvo Crvenog križa Slunj je za svoje jubilarne darivatelje krvi organizirao prijem. U zadnjih godinu dana čak 47 darivatelja krvi ostvarili su jubilarna davanja, od toga je 45 muškarac i 2 žene.

Među njima je i Zrinka Vuković koja je na temlju 30 davanja dobila jubilarno priznanje, brončani znak u znak 50 davanja krvi uručen je šest osobama - Bijonda Joža, Obajdin Ivan, Delač Nikola, Puškarić Marin, Kolar Stjepan i Štrk Dinko, dok je Zlatko Čop za jubilarno 75 davanje krvi dobio srebreni znak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve prisutne pozdravili su v.d. ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Slunj Ivona Piršić, te gradonačelnica grada Slunja Mirjana Puškarić. 

- Dan dobrovoljnih darivatelja krvi obilježava vašu humanost, plemenitost i bezgraničnu ljubav prema čovjeku stoga vam hvala. Našim dragim darivateljima krvi zahvaljujemo na iskazanoj ljubavi i humanosti kao i na svemu što činite kako bi se izgradila i podigla svijest ljudi o kulturi kontinuiranog davanja krvi kao građanskoj dužnosti. Čestitamo vam vaš dan, poručili su iz Grada Slunja. 

Inače, Gradsko društvo Crvenog križa Slunj u svojoj bazi ima 1259 davatelja krvi, među kojima su i darivatelji iz Vojnog poligona Eugen Kvaternik Slunj. 

Izdvojeno


Reci što misliš!