KAportal I ove godine u sklopu DOK festivala u Kamanju tradicionalni sajam, u tijeku je poziv zainteresiranim izlagačima | Karlovački informativni web portal

I ove godine u sklopu DOK festivala u Kamanju tradicionalni sajam, u tijeku je poziv zainteresiranim izlagačima

DOK sajam u Kamanju

Počinju pripreme za DOK festival  kojim se obilježavaju Dani općine  Kamanje.  Festival dobre volje četvrti po redu ove godine održat će se od 13. do 15. rujna u samom centru Kamanja.

Organizator, Općina Kamanje, poziva sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike i OPG-ove da se pridruže i sudjeluju u kreiranju ponude na tradicionalnom sajmu u sklopu festivala, prijavom i na broj 047 642 288 (Općina Kamanje) i ispunjenjem prijavnice.

Sajam će se održati u subotu 14. i nedjelju 15. rujna na parkingu kod zgrade Općine, te je izlagačima besplatno osigurano osvjetljenje štanda, priključak na struju i šator. U sklopu OPG Kutak bit će organiziran štand s ponudom 30-tak vrsta vina raznih izlagača.

Želja organizatora je da izlagači i kreativci iskoriste sajam za promidžbu i prodaju svojih proizvoda, jer kao i prijašnjih godina očekuje se velik broj posjetitelja festivala iz svih krajeva županije i šire, kao i iz pograničnih područja susjedne Slovenije.

KAportal.hr

  • Odgovori