KAportal Komedija apsurda "Koja je ovo država" u kinima početkom godine - Karlovčani i Dugorešani mogu ga vidjeti 4., a Plaščani 5.1. | Karlovački informativni web portal

Komedija apsurda “Koja je ovo država” u kinima početkom godine – Karlovčani i Dugorešani mogu ga vidjeti 4., a Plaščani 5.1.

Film koji najbolje opisuje stanje u državi može biti samo jednog žanra – uz, dugo iščekivani, novi film Vinka Brešana – komediju apsurda “Koja je ovo država” zaboravit ćete sve što znate o Hrvatskoj jer stvarnost je puno gora i smješnija. Nemojte ni sanjati što će se dogoditi kad se u filmu pojave ministar, predsjednik, upravitelj zatvora, general koji halucinira, hrpa vojnika u vodi i umirovljenika na zemlji. Zašto se ministar dobrovoljno zatvorio u ćeliju i sve što ste se bojali saznati o Hrvatskoj otkrit ćete u ovom filmu na najsmješniji način i u KINO.hr mreži.

Film se u tjednu otvaranja u hrvatskim kinima prikazuje na tri KINO.hr lokacije – u Karlovcu i Dugoj Resi 4. siječnja, te u Plaškom 5. siječnja.

Dosadašnji Brešanovi filmovi poput “Svećenikove djece”, “Maršala” ili kultnog “Kako jepočeo rat na mom otoku”, garantiraju da će i novi naslov biti pravi domaći blockbuster, a tu je i sjajna glumačka ekipa predvođena Krešimirom Mikićem, Nikšom Butijerom, Ksenijom Marinković, Draženom Kühnom, Goranom Bogdanom i drugima. Ulaznice za sve lokacije su u online pretprodaji na www.KINO.hr.

U Karlovcu je film na rasporedu u petak 4. siječnja u 20:30 sati, a isti dan u Dugoj Resi u 20 sati, dok ga Plaščani mogu pogledati dan kasnije, u subotu 5. siječnja u 20 sati.

KAportal.hr

  • Odgovori