KAportal Legendarni Zoran Predin 16. listopada u Karlovcu - održat će koncert i predstaviti knjigu "Glavom kroz zid" | Karlovački informativni web portal

Legendarni Zoran Predin 16. listopada u Karlovcu – održat će koncert i predstaviti knjigu “Glavom kroz zid”

U srijedu 16. listopada u Karlovcu gostuje istinska legenda slovenske glazbene i kulturne scene Zoran Predin. U 18 sati u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice Ivana Gorana Kovačića predstavit će svoju knjigu “Glavom kroz zid”, a iste večeri u 20:30 sati održat će koncert u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Legendarni frontmen Lačnog Franza, jedan je od najznačajnijih slovenskih novovalnih kantautora, autor 40 glazbenih albuma, četiri zbirke uglazbljenih tekstova i dviju knjiga kratkih priča. Uz sve to, ove godine slavi i 40 godina svoje impozantne glazbene karijere.

Prema svojim se legendarnim pjesmama koje publika prepoznaje i voli i nakon više desetaka godina, kako je rekao, osjeća kao da su one sastavni dio njega: “To više nije nešto što je nastalo izvan mene ili nešto što sam usvojio, to je kao prsti, ruka, dio mene. Zato se vrlo brižljivo i pažljivo ponašam prema njima i ono što me raduje je da nove generacije isti tekst, istu pjesmu, vole i razumiju na neki novi način. Zato je dobra pjesma i nazvana dobra pjesma jer ne dosadi”.

Ulaz na predstavljanje knjige je slobodan, a ulaznice za koncert već su u pretprodaji u Zorin domu po cijeni od 60 kuna. Mogu se kupiti na blagajni Zorin doma od utorka do petka od 10 do 12 te od 17 do 20 sati te subotom od 10 do 12 sati. Ostane li još karata, moći će se kupiti i sat vremena prije koncerta, ali po cijeni od 70 kuna. No, teško je očekivati da će ih ostati do posljednjeg trenutka pa preporučamo da požurite s kupnjom!

KAportal.hr

  • Odgovori