KAportal Pokrenuta istraga protiv Kristine Ferko: U namjeri da ubije 40-godišnjaka na pumpi u Ozlju kupila antifriz i ulila mu ga u piće | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Pokrenuta istraga protiv Kristine Ferko: U namjeri da ubije 40-godišnjaka na pumpi u Ozlju kupila antifriz i ulila mu ga u piće

– Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatske državljanke (1993.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju, izvijestio j ŽDO.

Radi se, naime, o istrazi protiv Kristine Ferko, 27-godišnjakinje iz Vrškovca kod Vivodine koja se sumnjiči da je 22. siječnja otrovala 40-godišnjeg D.M. iz susjednog sela otrovnom supstancom koja sadrži etilen – glikol, a svi ga znaju kao antifriz.

– Postoji osnovana sumnja da je 27-godišnjakinja 22. siječnja 2020. u Ozlju, u namjeri da usmrti 40-godišnjeg hrvatskog državljanina, a nakon što je prethodno na benzinskoj postaji pribavila tekućinu koja sadrži etilen-glikol (otrovna supstanca), potajice mu, bez njegova znanja, tu tekućinu stavila u piće koje je on popio, navodi Županijsko državno odvjetništvo.

Nakon toga, 40-godišnjaku je tijekom večeri pozlilo te je prevezen u bolnicu gdje je hospitaliziran zbog upale moždane ovojnice i zatajenja bubrega, te se nalazi u teškom i po život opasnom zdravstvenom stanju.

Podsjetimo, Kristina Ferko se nalazi u pritvoru koji joj je određen u trajanju od 30 dana.

KAportal.hr

  • Odgovori