AKTUALNO

Mladić koji je pijan ubio biciklista na cesti u Mahičnu i pobjegao je u istražnom zatvoru - prijeti mu višegodišnja zatvorska kazna

Mladić koji je pijan ubio biciklista na cesti u Mahičnu i pobjegao
je u istražnom zatvoru - prijeti mu višegodišnja zatvorska kazna
Očevid nesreće u Mahičnu

Mladić u dobi od 27 godina, koji je osumnjičen da je u večernjim satima prošloga četvrtka pod utjecajem alkohola osobnim automobilom u Mahičnu usmrtio biciklista te potom pobjegao s mjesta nesreće, ispitan je u Županijskom državnom odvjetništvu te potom kod suca istrage. Na prijedlog tužiteljstva određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 27-godišnjak u večernjim satima 12. rujna 2019. upravljao pod utjecajem alkohola svojim osobnim automobilom kroz naseljeno mjesto i prednjim dijelom vozila naletio na biciklista koji se kretao u istom smjeru vožnje, pri čemu je vozač bicikla zadobio mnogostruke ozljede od kojih je preminuo ubrzo nakon nesreće. Osnovano se sumnja i da je osumnjičeni 27-godišnjak nakon što je prouzročio opisanu prometnu nesreću napustio mjesto događaja bez da je pružio pomoć unesrećenom vozaču bicikla, priopćili su iz tužiteljstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tereta ga za počinjenje dva kaznena djela, izazivanje prometne nesreće sa smrtnim ishodom, te nepružanje pomoći unesrećenoj osobi. Za prvo kazneno djelo prijeti mu zatvorska kazna do 15 godina, a za drugo u trajanju do tri godine zatvora.

KAportal.hr


Reci što misliš!