AKTUALNO

Mladi Karlovčanin usred postaje se izgalamio na trojicu policajaca: "Nesposobni uhljebi, ja vas plaćam a ne možete mi pronaći jaknu"

Mladi Karlovčanin usred postaje se izgalamio na trojicu policajaca:
ILUSTRACIJA / Ivo Cagalj/PIXSELL

Prekršajni odjel Općinskog suda u Karlovcu proglasio je 24-godišnjeg Karlovčanina krivim zbog remećenja javnog reda i mira. On se odlučio izvikati na policiju i to, ni manje ni više, nego na njihovom terenu - u policijskoj postaji. Dogodilo se to 21.12. prošle godine oko 2.30 sati u Postaji u Mačekovoj.

Tijekom postupka je utvrđeno da je on kritične zgode vrijeđao i omalovažavao tri policijska službenika, šefa smjene i dvojicu policajaca. Obraćao im se povišenim tonovima govoreći im da su "nesposobni uhljebi". Govorio im je ovako: "Došli ste preko veze u policiju! Ne možete naći moju jaknu! Ja vas plaćam, zajedno s poreznim obveznicima!"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni su ga pokušali smiriti, ali se on samo još više ražestio odrezavši ima: "Ja vas mogu vrijeđati, to je moje pravo, jer mi nećete naći moju jaknu koja je u Papasu!"

To ga je koštalo zatvora, jer su ga upravo tamo smjestili kako bi prestao galamiti. Zadržan je do sutradan u 9.40 sati, zbog čega mu je novčana kazna smanjena za 300 kuna, pa će morati platiti samo 270 kuna.

Sud ga je, naime za prekršaj kaznio 150 DEM-a, odnosno 76 eura, preračunato u kune. Ako plati u roku, jednu trećinu iznosa će mu oprostiti.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!