AKTUALNO / IZBORI 2024.

ZBOG CENZURE

Dramatična najava jednog kandidata na izborima! Šef Autohtone stranke prava Dražen Keleminec najavio javno spaljivanje ispred zgrade HRT-a

Dramatična najava jednog kandidata na izborima! Šef Autohtone stranke prava Dražen Keleminec najavio javno spaljivanje ispred zgrade HRT-a

Nabrojao je sve pozive koje je slao a na koje se HRT nije odazvao, te čak prozvao čelnike i urednike javne televizije koji "će biti odgovorni za njegovu smrt"

Nositelj liste Autohtone stranke prava koja kao dodatak nosi i njegovo ime, Dražen Keleminec najavio je da će se javno "spaliti" ispred zgrade HRT-a za koji tvrdi, da je izignorirao sve njegove pozive za stranačko predstavljanje u kampanji.

Kako je danas napisao u dramatičnom dopisu u koji je priložio i sve pozive upućene javnoj televiziji, "zbog demokracije ali i cenzure na HRT-u spreman sam se sutra spaliti ispred HRT-a, pa će valjda netko promijeniti ove kadrove na HRT-u koji još izgleda žive u totalitarnoj Jugoslaviji".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priopćenje koje je odaslao svim medijima prenosimo u cijelosti... 

- Autohtona -Hrvatska stranka prava - Dražen Keleminec poziva Vas na tiskovnu konferenciju dana 15. 04. 2024. ( ponedjeljak ) sa početkom od 11, 00 sati ispred glavnog ulaza na HRT.

Zbog cenzuriranja i stavljanja A - HSP - Dražen Keleminec na spisak zabranjenih stranaka. Zbog  kršenja članka 29. Ustava RH. koji kaže da sve stranke  imaju jednaka prava na HRT-u. Zbog toga što A - HSP - Dražen Keleminec ne želi biti dekor demokraciji i provođenju ne demokratskih i ne slobodnih izbora od strane HRT-a , Dražen Keleminec donio je sljedeću odluku !

Kao dragovoljac Domovinskog rata koji se borio za demokratsku Hrvatsku, a HRT provodi anti demokratsku kampanju ovih izbora, cenzurirajući A-HSP - Dražen Keleminec,  zbog uspostave demokracije na HRT-u,  da HRT - bude televizija Hrvatskog naroda , a ne Krupnog kapitala, globalista i onih snaga koji mrze Hrvatsku i žale za Jugoslavijom moj doprinos će biti javno spaljivanje ispred HRT-a.

Želim upoznati hrvatsku javnost da za moju smrt isključivo će biti kriv nasilnik Tomislav Špoljar koji me zbog pokušaja da uputim prigovor izbacio s HRT-a, Marija Nemčić za koju mi je upravo Špoljar rekao da je ona uzročnik naše cenzure, ravnatelj HRT-a Robert Šveb i ostali komunistički kadrovi koji mrze nas domoljube, a rade na HRT-u kao i Državno izborno povjerenstvo koje unatoč našim upozorenjima i prigovorima nije učinilo ništa da spriječi nedemokratsku cenzuru na izborima Autohtone Hrvatske stranke prava - Dražen Keleminec.

Izdvojeno


Reci što misliš!