AKTUALNO / VIJESTI

RADNO ZA USKRS

Nevjerojatno je da su i za uskršnji vikend vatrogasci imali pune ruke posla zbog neodgovornih seljaka - gasili su više od 20 požara na otvorenom

Nevjerojatno je da su i za uskršnji vikend vatrogasci imali pune ruke posla zbog neodgovornih seljaka - gasili su više od 20 požara na otvorenom
foto FB Vatrogasna zajednica Karlovačke županije

Na navedenim intervencijama angažirana su 123 vatrogasaca i 36 vatrogasnih vozila, kažu u Vatrogasnom centru uz po tko zna koji put, ponavljanje apela.

Ukupno 123 vatrogasaca s punom opremom u 36 vatrogasnih vozilo moralo je tijekom uskršnjeg vikenda spašavati veću štetu nastalu od požara na otvorenom prostoru, prouzročenih nepažnjom seljaka koji se oglušuju na mjere, a u nekim jedinicama lokalne samouprave i zabrane spaljivanje korova i niskog raslinja.

Županijski vatrogasni operativni centar nam javlja da je evidentirao 25 intervencija, od čega se 21 odnosilo na požare na otvorenom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Tri su zabilježena na području Krnjaka, Josipdola, Karlovca i Ogulina, po dva požara na otvorenom bilježe Slunj, Cetingrad i Saborsko te po jedan Barilović, Draganić i Rakovica. Na navedenim intervencijama angažirana su 123 vatrogasaca i 36 vatrogasnih vozila, kažu u Vatrogasnom centru uz po tko zna koji put, ponavljanje apela.

- Još jednom apeliramo na sve žitelje Karlovačke županije da se pridržavaju odluka jedinica lokalne samouprave kao i Odluke o mjerama za sprječavanje nastajanja požara na otvorenom  prostoru. Samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti požare i tako zaštititi ljudske život imovinu. U slučaju pojave požara, odmah nazovite broj 193 ili 112, kažu vatrogasci.

Izdvojeno


Reci što misliš!