AKTUALNO / VIJESTI

IZBORNA SKUPŠTINA

HNS-ovci elektronskim putem birali vodstvo - Zvonko Spudić predsjednik Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a

HNS-ovci elektronskim putem birali vodstvo - Zvonko Spudić predsjednik Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a

Zvonko Spudić izabran je za predsjednika Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, a što ga po funkciji čini i članom Predsjedništva HNS-a na državnoj razini

Proteklog  vikenda je elektroničkim putem održana Izborna skupština Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, a koji čine organizacije HNS-a grada Zagreba te Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije.

- Ovi unutarstranački izbori imaju za cilj osnaživanje Hrvatske narodne stranke na nacionalnoj razini u cilju što bolje pripreme na nadolazeće parlamentarne izbore. Organizacija izbor elektronskim putem još jednom je pokazala usmjerenost HNS-a razvoju i primjeni modernih tehnologija u svakodnevnom životu. HNS Karlovačke županije ovim izborima može biti posebno zadovoljan obzirom da je njegov predsjednik Zvonko Spudić na ovim izborima izabran za predsjednika Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, a što ga po funkciji čini i članom Predsjedništva HNS-a na državnoj razinI, kažu nam u HNS-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Smatraju da ovaj izbor pokazuje da HNS Karlovačke županije predstavlja važnu kariku u daljnjem uspješnom radu HNS-a u ovim kriznim vremenima, ali i političkom životu Hrvatske nakon parlamentarnih izbora. 

Izdvojeno


Reci što misliš!