AKTUALNO / VIJESTI

SITUACIJA JE POD KONTROLOM

Jedan od zaraženih koronavirusom je djelatnik bolnice u Ogulinu: "Kontakti su u samoizolaciji, ustanova normalno funkcionira"

Jedan od zaraženih koronavirusom je djelatnik bolnice u Ogulinu:

Danas će se obaviti protuepidemijska dezinfekcija prostora, navode u Stožaru te podsjećaju da će danas biti poznati rezultati jučerašnjih testiranja.

Jedna od jučer oboljelih osoba od koronavirusa je djelatnik bolnice u Ogulinu, potvrdili su iz Stožeru Civilne zaštite Karlovačke županije. Navode također da se radi o nezdravstvenom djelatniku, kao i da su poduzeli sve nužne mjere kako bi se zaštitila bolnica i pacijenti.

- Kontakti oboljele osobe evidentirani su i stavljeni pod mjere samoizolacije te bolnica i dalje normalno funkcionira - kažu u Stožeru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Epidemiolozi su poduzeli sve potrebne mjere utvrđivanja kontakata i ostalih nužnih mjera sprječavanja daljnjeg širenja zaraze, vezano za slučajeve novooboljelih osoba. Danas će se obaviti protuepidemijska dezinfekcija prostora, navode u Stožaru te podsjećaju da će danas biti poznati rezultati jučerašnjih testiranja.

Stožer će sutra održati tiskovnu konferenciju za medije ispred bolnice u Ogulinu, gdje će, između ostalog, govoriti i o novim mjerama.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!