AKTUALNO / VIJESTI

najgori ishod

Druga žrtva koronavirusa u Karlovačkoj županiji: preminula 85-godišnjakinja iz Vojnića

Druga žrtva koronavirusa u Karlovačkoj županiji: preminula 85-godišnjakinja iz Vojnića

Preminula žena iz Vojnića bila je ranije hospitalizirana u Općoj bolnici Karlovac

Koronavirus, na žalost, odnio je i drugu žrtvu u Karlovačkoj županiji: preminula je 85-godišnja žena iz Vojnića, koja je bila na liječenju u karlovačkoj bolnici.

Drugi je to slučaj s najgorim ishodom u županiji: od koronavirusa u ožujku je preminuo 60-godišnji Karlovčanin, hospitaliziran u u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U Općoj bolnici Karlovac je od posljedica bolesti COVID-19 preminula starija ženska osoba (1935. godište) s područja općine Vojnić, koja je već ranije bila hospitalizirana u OB Karlovac, izvijestio je Stožer civilne zaštite Karlovačke županije.

Novih slučajeva oboljevanja u Karlovačkoj županiji trenutno nema. Jučer su, naime, na koronavirus testirane 32 osobe i svi su nalazi negativni.

- Tako je s današnjim danom na području Karlovačke županije ukupno oboljelo 98 osoba, od toga je aktivnih slučajeva 11 (svi na kućnom liječenju), a dvije su osobe preminule.  Trenutno nema osoba na liječenju u OB Karlovac. U samoizolaciji se nalaze 44 osobe, poručili su iz Stožera.

Izdvojeno


Reci što misliš!