AKTUALNO / VIJESTI

BORBA S KORONOM

Idući ponedjeljak ide novo popuštanje mjera! Evo što bi se sve 1. ožujka moglo otvoriti

Idući ponedjeljak ide novo popuštanje mjera! Evo što bi se sve 1. ožujka moglo otvoriti

Popuštanje je najavio i premijer prošlog četvrtka. Idući ponedjeljak ide novo popuštanje mjera: Evo što bi se sve moglo otvoriti

Stožer je najavio novo popuštanje koje bi na snagu trebalo stupiti 1. ožujka ako brojke budu dobre. Popuštanje mjera je izgledno jer je na tjednoj razini ipak zabilježen pad broja novozaraženih, premda smo dva dana u tjednu imali rast u odnosu na iste dane tjedan ranije. 

Što će se popustiti? 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vjerojatno će se otvoriti terase ugostiteljskih objekata, odnosno kafića i restorana, dok bi zatvoreni dijelovi trebali  ostati zatvoreni i to sve do travnja. Eventualan ulazak u zatvoreni dio bio bi zbog odlaska na toalet. 

Mogli bi se otvoriti sportovi u zatvorenom djelu za djecu, prenosi Index, ali uz epidemiološka pravila. Popuštanja bi trebalo biti i kada je riječ o sajmovima, no nije još potpuno jasno pod kojim uvjetima.

Stožer je sklon otvaranju sajmova na kojima se prodaju ili izlažu proizvodi, no možda bi se ograničila konzumacija jela i pića kako bi se spriječila pretjerana okupljanja i druženja. Moglo bi doći i do korekcija kad je u pitanju broj dozvoljenih ljudi na okupljanjima. 

AKO STE DANAS PROPUSTILI? FOTO GALERIJA KARLOVAČKIM ULICAMA... 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!