AKTUALNO / VIJESTI

NOVA PRIZNANJA

Dvije nagrade predstavi "Na tragu" na 28. SLUK-u u Osijeku: Petri Cicvarić za najbolji tekst, trojcu za ukupnu likovnost predstave

Dvije nagrade predstavi

S dvije vrijedne nagrade vraća se ekipa Gradskog kazališta Zorin dom sa 28. Susreta lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske održanog u Osijeku. S velikim oduševljenjem kazalištarci su dočekali otvaranje i popuštanje mjera i prve festivale, a Karlovčani su već na prvom osvojili lijepe nagrade.

U Osijeku je karlovačka ekipa nastupila s predstavom "Na tragu". Petra Cicvarić osvojila je nagradu za najbolji tekst, čime se nakon uspjeha na "Malom Maruliću" još jednom pokazala kao zaista vrsna autorica tekstova za dječje predstave. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ekipa iz Zorin doma dobila je i nagradu za najbolju ukupnu likovnost predstave, za što su zaslužni Mladen Bolfek, Morana Petrović i Peđa Gvozdić. 

Što se tiče daljnjeg programa u Zorin domu, sutra je na rasporedu predstava "Žvaka therapy", u petak gostovanje u Koprivnici s predstavom "A.jmo P.robat Čehova", a slijedi i novi niz predstava "Stanko i Oliver" diljem županije.

Izdvojeno


Reci što misliš!