AKTUALNO / VIJESTI

NA NEODREĐENO

Zbijaju se redovi u Karlovačkoj županiji! Traže se dva pročelnika - zamjena za Ines Pavlačić i dugotrajnije rješenje za odjel gospodarstva, no Pahor i dalje ostaje nezamjenjiv?

Zbijaju se redovi u Karlovačkoj županiji! Traže se dva pročelnika - zamjena za Ines Pavlačić i dugotrajnije rješenje za odjel gospodarstva, no Pahor i dalje ostaje nezamjenjiv?

Još uvijek je nepopunjeno pročelničko mjesto u Uredu županice, koje nakon otkaza Branka Zoretića krajem ljeta prošle godine pokriva Bernardo Pahor, imenovan kao privremeni pročelnik

Karlovačka županija krajem prošlog tjedna raspisala je dva natječaja za imenovanje pročelnika, u Upravnom odjelu za opću upravu i Upravnom odjelu za gospodarstvo.

Traži se tako zamjena za donedavnu pročelnicu Upravnog odjela ua opću upravu Ines Pavlačić, koja je prije mjesec dana izabrana za članicu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, a isto tako i dugotrajne rješenje za vođenje odjela za gospodarstvo. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, Upravni odjel za gospodarstvo trenutno vodi vršiteljica dužnosti Branka Šeketa Karlović, koja je na tu funkciju imenovana nakon što je u roku manjem od godinu dana od stupanja na funkciju otišla ili maknuta dotadašnja pročelnica Ana Valić.

Podsjetimo tome da je Valić vodila Upravni odjel za gospodarstvo gotovo dvije godine prije nego što je imenovana pročelnicom, ali kao vršiteljica dužnosti. Na tu poziciju postavljena je kao zamjena dotadašnjoj pročelnici Renati Marinković u prvoj polovici 2020. godine, koja je pak nakon par mjeseci od stupanja na dužnost aktivirala stari neiskorišteni porodiljni dopust. 

U međuvremenu, točnije od 25. svibnja 2021. godine, Marinković više nije bila zaposlenica Županije. Sedam mjeseci nakon toga službeno je bio raspisan natječaj za imenovanje pročelnice, da bi dosadašnja vršiteljica dužnosti postala pročelnica. Ali eto, ne za dugo. Hoće li se isti obrazac ponoviti i u ovom natječaju, znat ćemo uskoro.    

Dodajmo i tome, da je još uvijek nepopunjeno pročelničko mjesto u Uredu županice, koje nakon otkaza Branka Zoretića krajem ljeta prošle godine pokriva Bernardo Pahor, imenovan kao privremeni pročelnik. 

Izdvojeno


Reci što misliš!