AKTUALNO / VIJESTI

Ironično, zar ne?

Hanželov protupoplavni zid na Korani poplava učinila smiješnim: "Ovo predstavlja opasnost za šetače, pozvana je policija"

Hanželov protupoplavni zid na Korani poplava učinila smiješnim:

Ne može se napraviti hotel bez tog zida, vidite da voda svaki put dođe do ceste, govorio nam je Nikola Hanžel

Ogroman krater pojavio se ispod zida ugostiteljskog objekta Lana Korana, a razlog je vjerojatno nabujala Korana. Ironično je što je investitor grdosiju od zida pravdao upravo zaštitom svojega zdanja od poplava, a sada mu ga je potkopala upravo - poplava.

Problem je što jama ni na koji način nije ograđena, pa može predstavljati opasnost za šetače. Na to je upozorio naš čitatelj koji nam je dostavio fotografije, rekavši da je s time upoznata i policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećamo na izjavu KAportalu kojom je zid pravdao Nikola Hanžel:

– Ne može se napraviti hotel bez tog zida, vidite da voda svaki put dođe do ceste. Ne može se napraviti bez toga! Ljudi ne shvaćaju da je to privatna zemlja, da je to moje i da se to mora zaštititi da bi na kraju imali tako lijep hotel. Nikoga ne smeta zid na staroj Korani, nikoga ne smeta zid na Gazi, jedino Hanželov zid! Kako to može biti, komentirao je Nikola Hanžel, vlasnik Lana Commerca i Hotela Lana Korana za KAportal gradnju zaštitnog zida pored Korane, nezadovoljstvo građana i zahtjev Građanske inicijative Spasimo Koranu da se nađe drugo, prihvatljivije rješenje.

Izdvojeno


Reci što misliš!