AKTUALNO / VIJESTI

krpanje rupa

Još se ne zna tko će sanirati rupu kod atletske staze koja je djelomično na gradskom, a djelomično na zemljištu Lana Commercea: "Dogovorit ćemo se"

Još se ne zna tko će sanirati rupu kod atletske staze koja je djelomično na gradskom, a djelomično na zemljištu Lana Commercea:

Sve se provodi po preporuci struke, kažu u Gradu.

Pitali smo Grad Karlovac što će biti s rupama koje su se otvorile uslijed poplave. Kažu da će ih sanirati, odnosno da su već započeli s tim aktivnostima, kao i da je najvažnije za početak osigurati ih, kako bi se zaštitili građani.

- Kod svih ulegnuća koja su se pojavila, najbitnije je bilo zaštiti ljude i imovinu i to smo napravili odmah. Aktivnosti vezane za sve sanacije su u tijeku. Vezano za ulegnuće na dijelu Ulice Rakovac, prioritet je zaštiti građevinu koja se nalazi u neposrednoj blizini ulegnuća i tu se poduzima sve kako bi se ona zaštitila u najkraćem mogućem roku, te krenulo u sanaciju prometnice, kažu nam u Gradu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osvrnuli su se i na rupu kod atletske staze potvrđujući da se nalazi djelomično na privatnom, a djelomično na gradskom zemljištu, te će se zajedničkom komunikacijom odrediti daljnji tijek aktivnosti vezanih za sanaciju. Govoreći o privatnom mislili su na Lanu Commerce.

- Ta je pukotina u zemlji ograđena kako bi se zaštitili građani, koje još jednom pozivamo na oprez, da poštuju upozorenja, te ne ulaze na zaštićeno područje. U tijeku je niz aktivnosti vezanih za sanaciju posljedica od poplava koje će potrajati još neko vrijeme. Sve se provode po preporuci struke - govore u Gradu.

Izdvojeno


Reci što misliš!