AKTUALNO / VIJESTI

VREMENSKA PROGNOZA

I danas će prevladavati sunčano, temperature će ići i do 30 stupnjeva, a sredinom tjedna opet kiša

I danas će prevladavati sunčano, temperature će ići i do 30 stupnjeva, a sredinom tjedna opet kiša

U petak i za vikend će pljuskova opet biti manje, a temperatura će se u drugom dijelu tjedna malo sniziti, iako i dalje ostaje toplo

Svibanj su obilježile dvije potpuno različite slike vremena – s jedne strane tmurno jesensko vrijeme s poplavama diljem zemlje, a zatim sada gotovo ljetne prilike pa ni danas sunca neće nedostajati, uz to će biti i vrlo toplo, ponegdje i vruće i sparno.

UTORAK

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas će prevladavati sunčano, u drugom dijelu dana uglavnom u unutrašnjosti uz slab do umjeren razvoj oblaka, a lokalni pljuskovi izgledniji su poslijepodne u Zagori, rijetko i u Gorskom kotaru. U većini predjela bez izraženog strujanja, uz obalu slab do umjeren vjetar s mora, a dnevna temperatura iznad 25, lokalno i do 30 stupnjeva.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Sredinom tjedna će prema nama procuriti nešto vlažnog i malo hladnijeg zraka, što će dolaskom na ovaj naglo zagrijan prilično destabilizirati atmosferu pa će u srijedu i četvrtak biti kiše i pljuskova, lokalno i izraženih nevremena praćenih tučom. U petak i za vikend će pljuskova opet biti manje, a temperatura će se u drugom dijelu tjedna malo sniziti, iako i dalje ostaje toplo.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu idućih dana pretežno sunčano, ali neće biti sasvim stabilno pa su lokalni neverini u srijedu mogući na sjevernom dijelu, a u četvrtak i u Dalmaciji. U početku bez izraženog strujanja, a zatim će zapuhati bura, u subotu i malo pojačati. Temperatura se ovdje neće previše mijenjati.

Izdvojeno


Reci što misliš!