AKTUALNO / VIJESTI

DRUŽENJE U KARLOVCU

Članice udruge žena oboljelih i liječenih od raka "Nismo same" na izletu u Karlovcu! Tematski ga vezali za rijeke, predstavili svoj rad i novu akciju

Članice udruge žena oboljelih i liječenih od raka

U tijeku je njihova 18. humanitarna akcija u kojoj prikupljaju novac za plaćanje taksi računa za onkološke pacijentice koje se liječe.

Članice udruge žena oboljelih i liječenih od raka "Nismo same" jučer su pristigle na izlet u Karlovac gdje su se družile s kolegicama iz grada na četiri rijeke. Upravo je izlet i bio tematski vezan za vodu, s obzirom da su posjetile slatkovodni akvarij Aquatika te se uz vođenu turu upoznale s bioraznolikošću naših rijeka i jezera. U samoj Aquatici članice su do sada dva puta gostovale. Imale su "zdravu kavu s doktorima", to je projekt kroz koji se omogućuje novooboljelim ženama da u opuštenoj atmosferi liječnicima, psiholozima, socijalnim radnicima i drugim stručnjacima, bez srama postave sva ona pitanja koja ih muče vezano uz dijagnozu i suživot s rakom, te predstavljanje udruge.

Popodne su, nastavno na temu posjetile Žitnu lađu te tako druženje upotpunile, za naše područje jedinstvenim doživljajem. Žitna lađa im se svidjela i kao ideja i kao projekt.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Udruga ima sjedište u Zagrebu, a predsjednica udruge Ivana Kalogjera je odrasla u Karlovcu. Članice su iz različitih krajeva, pa ih tako ima i u Karlovcu. Upravo zbog svega navedenog odlučile su ovdje organizirati svoje druženje, kažu nam u udruzi

U tijeku je njihova 18. humanitarna akcija u kojoj prikupljaju novac za plaćanje taksi računa za onkološke pacijentice koje se liječe.


Ukoliko želite podržati ovaj hvalevrijedni projekt možete to učiniti kupnjom nekog od proizvoda s njihove službene web stranice.  Sav prihod od prodaje ide upravo za prijevoz kojim tako omogućuju mnogim ženama lakši odlazak na terapiju.
Predsjednica udruge Kalogjera ovom je prilikom izjavila kako su se oko Nismo same okupile divne žene i kako je presretna što ju je život povezao sa svima njima.

Pogledajte FOTO GALERIJU...
 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!