VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

Dvojica završila u pritvoru zbog prijetnji ubojstvom, 44-godišnjak s tuđeg računa na bankomatu ukrao 20 tisuća kuna

Dvojica završila u pritvoru zbog prijetnji ubojstvom, 44-godišnjak s tuđeg računa na bankomatu ukrao 20 tisuća kuna

Nakon prijetnji su uhićeni i predani pritvorskim nadzornicima, a kaznene prijave biti će podnijete nadležnim državnim odvjetništvima, kažu u policiji.

- Policijski službenici Policijskih postaja Senj i Otočac dovršili su kriminalistička istraživanja u svezi osnovane sumnje da su dvije osobe počinile kaznena djela prijetnje, javlja nam PU ličko - senjska.

Kako navode u policiji, 40-godišnjak iz Senja se sumnjiči da je u petak, 2. travnja 2021. godine u Senju prijetio ubojstvom 48-godišnjakinji i 73-godišnjakinji (obje iz Senja), dok se 34-godišnjak s područja Otočca sumnjiči da je u nedjelju, 4. travnja 2021. godine u Kuterevu  prijetio ubojstvom 54-godišnjakinji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Oni su uhićeni i predani pritvorskim nadzornicima, a kaznene prijave biti će podnijete nadležnim državnim odvjetništvima, kažu u policiji.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje i nad 44-godišnjakom iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo računalne prijevare.

On se sumnjiči da je u prosincu 2020. godine i siječnju 2021. godine u više navrata neovlašteno podigao novac s bankomata i oštetio 63-godišnjaka iz Otočca za ukupan iznos od 20 tisuća kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!