VIJESTI / CRNA KRONIKA

RAZBILA I PROZOR

U trgovini odbili karticu koju joj je otac dao. Totalno je poludjela: 'Ti si đubre i smrad! Nisi nikakav otac! Tebe treba ubiti'

U trgovini odbili karticu koju joj je otac dao. Totalno je poludjela: 'Ti si đubre i smrad! Nisi nikakav otac! Tebe treba ubiti'
Pixabay.com

Incident se dogodio u Zagrebu, a 27-godišnjakinja je osuđena zbog obiteljskog nasilja

Djevojka (27) proglašena je krivom i osuđena zbog nasilja nad ocem. Razlog je bio kreditna kartica.

Kako se navodi u presudi, kći je prije mjesec dana, oko 22 sata, ušla u stan roditelja ogorčena činjenicom da su joj tog dana u jednoj trgovini odbili kreditnu karticu koju joj je posudio otac. Svađa se dogodila u zgradi na Savskoj cesti u Zagrebu, u kojoj kći stanuje kat ispod roditelja, piše portal Danica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sud tvrdi kako je počinila nasilje u obitelji jer je “bila revoltirana i vidno uzrujana jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu radi kupovine stvari za stan, no kako je kartica u trgovini bila odbijena, kći se vratila u stan svojih roditelja i počela vikati i vrijeđati oca”.

"Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti", vikala je 27-godišnjakinja na oca.

Nakon toga, uzela je metlu iz hodnika i zamahnula prema vratima dnevne sobe te je razbila stakleni prozor na vratima. Potom se vratila u svoj stan u kojem su je malo kasnije uhitili policajci koje su roditelji odmah pozvali.

Prekršajni sud u Zagrebu djevojku je proglasio krivom te je kaznio s 1.000 kuna zbog počinjenog nasilja u obitelji. Presuda je pravomoćna.

Izdvojeno


Reci što misliš!