VIJESTI / CRNA KRONIKA

DNO DNA

Dvije žene (33 i 52) iznuđivale novac od 37-godišnjakinje! Prijetile su da će na društvenim mrežama objaviti kompromitirajući materijal, policija ih uhitila na "primopredaji" u Dugoj Resi

Dvije žene (33 i 52) iznuđivale novac od 37-godišnjakinje! Prijetile su da će na društvenim mrežama objaviti kompromitirajući materijal, policija ih uhitila na

Temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu izvršena je pretraga vozila koji su koristile te je kod 33-godišnjakinje pronađeno oružje koje je zakonito posjedovala, dodaju u policiji.

Krim policija PU karlovačke završila kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom i 52-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Iznude.

Izvijestili su da sumnjaju da su dvije žene, prema unaprijed stvorenoj nakani, za cilj imale pribavljanje protupravne imovinske koristi.
 
- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičene putem mobitela kontaktirale 37-godišnjakinju te su pokušale iznuditi određeni novčani iznos pod prijetnjom objavljivanja za nju kompromitirajućeg materijala na društvenim mrežama. Nakon nekoliko dana, osumnjičene su joj se ponovo javile te navele lokaciju i vrijeme primopredaje novca, navodi policija. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No slučaj je prijavljen i krenula je policijska akcija.

- U noćnim satima 22. siječnja, na području Duge Rese, policijski službenici uhitili su osumnjičene zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela. Temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu izvršena je pretraga vozila koji su koristile te je kod 33-godišnjakinje pronađeno oružje koje je zakonito posjedovala, dodaju u policiji.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Iznuda protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava dok će protiv 33-godišnjakinje biti podnesen i Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Izdvojeno


Reci što misliš!