VIJESTI / CRNA KRONIKA

kakva drskost

Drugo popodne zaredom krađa na Foginovom. KAportal doznaje - na meti lopova ista obitelj; u petak okrali djecu, jučer roditelje: "Odnijeli su nam čak i grickalice!"

Drugo popodne zaredom krađa na Foginovom. KAportal doznaje - na meti lopova ista obitelj; u petak okrali djecu, jučer roditelje:

Policija je privela grupu Nepalaca, ispitali ih i pustila, jer kod njih nisu ništa pronašli, čak ni u sobi koju koriste. Pojeo vuk magare - ogorčena je žena.

Na Foginovom kupalištu opet su pokradeni kupači, nakon što su u petak u popodnevnim satima lopovi okrali dvoje tinejdžera, u subotu je krađu prijavila 57-godišnja žena. KAportal doznaje nevjerojatnu stvar - radi se o istoj obitelji. U petak su, dakle, pokradena djeca, a u subotu njihovi roditelji.

Evo kronologije. Policija je u jučerašnjem priopćenju javila kako je zaprimila prijavu 19-godišnjaka i 17-godišnjakinje da im je tijekom popodneva na gradskom kupalištu u Karlovcu nepoznati počinitelj iz odjeće otuđio dva mobitela, dioptrijske naočale, novac i drugo, te da je materijalna šteta veća je od 9.000 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njihova majka nam javlja da se krađa dogodila između 17 i 18 sati, te da je ukraden ljubičasti iPhone 11 te Samsung Galaxy A20 plave boje. U maskici jednog od telefona bila je osobna iskaznica te bankovna kartica, uz mobitele i dioptrijske naočale zlatne boje.

Danas policija javlja da su zaprimili prijavu 57-godišnjakinje da joj je jučer tijekom popodneva na gradskom kupalištu u Karlovcu nepoznati počinitelj iz odjeće otuđio dva mobitela, tenisice, novac i drugo. Materijalna šteta veća je od 5.000 kuna.

Ogorčena gospođa javlja nam se opet, navodeći da je sada pokraden ostatak obitelji. Ostali su bez preostala dva mobitela, a ukradena ima je i torbica "pederuša" u kojoj su bili ključevi od stana u Karlovcu, što je problem jer su im rezervni u Zagrebu, još jedna osobna iskaznica, nove Nike tenisice, sprej, pa čak i grickalice koje su ponijeli na plažu.

- Postoji izjava svjedoka da je jedan od Nepalaca kradljivac. Policija je privela grupu, ispitali ih i pustila, jer kod njih nisu ništa pronašli, čak ni u sobi koju koriste. Pojeo vuk magare - ogorčena je žena.

Pozivamo svjedoke dva događaja da svoja zapažanja dojave policiji, kako bi se razriješio ovaj nesvakidašnji slučaj.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!